Objevte kouzlo vrstvení! S jarními šály a šátky budete dámou za každé situace

Přichází čas na hravé vrstvení! Se slunečným květnovým počasím uklízíme teplejší oblečení do skříní a vytahujeme kousky, na které jsme se těšily celou zimu. Dámy, teď je nejlepší období, kdy můžete udělat čistku v šatníku. Zbavte se všeho, co nenosíte. Není nad to, když se ve svém oblečení cítíte příjemně. Zároveň díky tomu zjistíte, co všechno ve své skříni vlastně máte. Udělejte si chvilku pro sebe, vyzkoušejte zajímavé kombinace a nezapomeňte na doplňky!

satek 1

Přestože už je relativně teplo, ráno a večer ještě bývá poněkud chladno. Vaším věrným přítelem tedy bude například džínová bunda, stylový křivák nebo elegantní dámský trenčkot, případně jen lehké svetříky, které snadno v případě potřeby sundáte. Vyzkoušejte vrstvení a ozvláštněte svůj outfit lehkými šály a šátky, které zahřejí, a navíc udělají parádu. Tento praktický doplněk je na jarní počasí jako dělaný!

Vybíráte šál či šátek? Vsaďte nejen na barvy!

Francouzská módní návrhářka Coco Chanel to řekla jasně: „Nejlepší barva na světě je ta, která vám jde k pleti.“

Zahoďte obavy a kupte si nový barevný kousek, který zaujme každého kolemjdoucího. Vždyť i příroda hýří všemi barvami, tak proč nevyzkoušet něco nápadnějšího? Vyberte si odstín, který vám jde dobře k pleti, a zaručeně sklidíte úspěch. Je libo trochu inspirace na šály a šátky?

Máte představu, jaký typ šátku vybrat?

K jaru a létu se hodí zejména lehčí materiály, ve kterých vám nebude příliš velké teplo. Šifonové šály a šátky jsou lehce průsvitné a příjemné na dotek. Ochrání vás před nočním vánkem, ale především udělají parádu. Šifonové šály stačí uvázat na jednoduchý uzel. S čtvercovými šátky si můžete pohrát a vyzkoušet různé kreace při zavazování.

K chladnějšímu počasí se potom hodí Pashmína, což je šála, v níž najdete 90% kašmíru a 10% hedvábí. Díky tomu je velmi příjemná na dotek, což oceníte při pravidelném nošení. Velkou výhodou Pashmíny je hřejivost, dlouhodobá životnost a snadná údržba. Chcete se o tom přesvědčit?

10187_sala-pashmina

Když chcete zazářit

Jestliže toužíte po dominantním prvku, zkuste oživit svůj outfit výrazným šálem či šátkem. Někdy stačí málo k tomu, abyste z nudné kombinace udělaly něco výjimečného. Můžete mít v oblibě neutrální barvy, ale co takhle rozbít celkový dojem lehkou a zářivě žlutou šifonovou šálou? Nebo snad raději výrazně červenou, která z vás udělá tajemnou „femme fatale“?

Pokud se chcete spíše držet při zemi a zároveň toužíte po něčem neobvyklém, kupte šál či šátek se vzory. K jaru se skvěle hodí zvířecí motivy, protože jsou decentní i hravé. Bílá šála s kočičkami podtrhne celkový vzhled za každé situace, ať už k ní zvolíte elegantní halenku, nebo naopak obyčejné tričko. Pro ty, co milují hudbu, jsou tu pak šály se vzorem not.

Dejte šanci pastelovým barvám

Toužíte po veselých kombinacích, ale zároveň na sobě nesnesete jasné a svítivé barvy? Přesně pro vás jsou tu šály a šátky v pastelových tónech, které jsou jemnější, ale zároveň vás naplní energií a optimismem. Hodí se zejména ke světlým typům.

Pastelově zelený a modrý šátek podpoří vaši přirozenou krásu, díky čemuž si budete jistá sama sebou za každé situace. Co takhle ho zkombinovat s bílým či béžovým sakem, džínami a bílými teniskami?

10001_damsky-satek-letni-pastelova-zeleny-jednobarevny--440001-62

Milujete módu? Ukažte to novým šálem či šátkem!

Čím se tedy řídit, když si chcete koupit nový šál či šátek? V prvé řadě se pozorně podívejte na rozměry, dále na materiál a nakonec vyberte takovou barvu, která se k vám nejvíce hodí. Zvolit můžete zářivé barvy, ale klidně i tlumenější. Záleží jen na vás, čemu vy osobně dáváte přednost. Pamatujte ale, že k jarnímu počasí se budou hodit světlejší a jasnější barvy, takže se toho nebojte.  Pokud stále nevíte, podívejte se na naši nabídku, ze které si jistě vyberete. Udělejte si radost stylovým doplňkem a vykročte ven s hrdostí!