Zdokonalte svůj styl s letní bižuterií a probuďte v sobě hravost

Blíží se čas dovolené a letních radovánek. S teplejším počasím pomalu odkládáme dlouhé rukávy a vychutnáváme si sluníčko naplno. Pro mnohé z nás přišla chvíle, kdy děláme inventuru šatníku, zbavujeme se toho, co už nechceme, a přemýšlíme nad novými kousky. Právě léto je ideální období, kdy si můžete pohrát se svým outfitem, vyzkoušet nejrůznější doplňky a najít svůj styl.

Bižuterie 1

Jak se říká, šaty dělají člověka. A o doplňcích to platí dvojnásob. Jedná se o detail, který může zvýraznit celkový dojem, potlačit nedostatky a naopak vyzdvihnout to, co je na vás krásné. Investovat do sebe se přece vyplatí. Někdy stačí i drobnost, která vám bude dělat radost po mnoho let. Co třeba nová letní bižuterie nejen na zvláštní příležitosti?  Ať už volíte výrazné doplňky nebo dáváte přednost minimalismu, rozhodně je třeba mít v záloze takový kousek, se kterým se budete cítit sebejistě.

Bižuterii? Jen tu, co má duši

Vybrat správný šperk je někdy tak trochu věda. Obvykle musí ženy něčím zaujmout, ať už designem či materiálem. Správná bižuterie má však ještě něco navíc. Dá se říct, že jakési tajemné „fluidum“, kouzlo, které vás k dané věci táhne. A vy víte, že to je přesně to, co potřebujete, a díky čemuž bude váš outfit perfektní. Prostě láska na první pohled.

Že si pod pojmem bižuterie představíte jen klasické šperky typu náhrdelník, náušnice, prsteny,…? Proč nezaujmout něčím jiným? Jestliže hledáte něco výjimečného, přesně pro vás bude dnešní dávka inspirace.

Průvlek na šálu jako nevšední šperk

Lehké šály a šátky jsou ideální na jaro i léto. Hodí se k chladným ránům či večerům, kdy teploty trochu klesnou, a vy chcete předejít nepříjemnému nachlazení. Kromě toho je ale šátek také ideálním doplňkem, který oživí sebenudnější outfit. Můžete ho vázat na několik způsobů. A jedním z nich je také s pomocí originální bižuterie, jako je průvlek na šálu.

8678-3_pruvlek-na-salu-kvet-s-tycinkami-zdobene-kaminky

Jedná se vlastně o sponu, díky které šál či šátek spojíte. Jednoduché a efektivní, že? V tomto doplňku se zkrátka skloubila praktičnost s elegancí. Využijete ho i k neformálnímu oblečení. Vsaďte na džíny, klasické bílé tričko, sportovní sako, přidejte šál ve vaší oblíbené barvě a vše dolaďte právě touhle krásnou bižuterií. K létu se hodí třeba motýlci. Troufnete si na ty s různobarevnými kamínky, nebo raději sázíte na nesmrtelnou krémově bílo-zlatou kombinaci? Stejně tak se budou ve vašem šatníku skvěle vyjímat perličky a průvlek ve tvaru květu. Záleží jen na vás a vaší odvaze, ale zkusit se má přece všechno.

Vlasy jsou korunou krásy

Je jedno, zda jste krátkovláska nebo dlouhovláska. Pokud vás stále stejný účes nudí, nemusíte hned běžet ke kadeřnici. Co takhle si koupit kvalitní bižuterii? Sponky a spony do vlasů jsou oblíbené už desítky let. Jedná se o způsob, jak nenásilně pozměnit svou vizáž. Stáhněte ofinu, zkuste trochu experimentovat a pozvedněte svůj culík na novou úroveň. A co si budeme povídat, v letním parnu se pro sponky vždycky najde užitek.

Jako materiál se nejčastěji používá různě tvarovaný kov, ozdobený perlami či kamínky. Třeba nadčasová sponka s bílými perličkami bude decentní ozdobou pro všechny věkové kategorie. Nezáleží na tom, jestli se zrovna chystáte na ples či na rande. Využijete ji na každou příležitost. K létu se bude také hodit kovová sponka ve tvaru motýlka nebo veselá mašlička v několika barevných variantách. Nebojte se používat spony a sponky. Hodí se ke všemu a navíc všem ukážete, že jste kreativní.

8690_pruvlek-na-salu-tri-motylky-a-brousene-kaminky

Připravte se na léto s originální bižuterií

Tak co, dámy? Už máte vybráno? Letní šaty, podpatky, kabelka do ruky,… přidejte neotřelou bižuterii a léto může začít! Jestliže stále nemáte jasno, popřemýšlejte nad tím, zda se doplněk bude hodit ke zbytku outfitu. Pak už stačí vybrat tvar šperku, který vás nejvíce oslovil. V letních měsících budou frčet hlavně motýlci a květiny, nicméně záleží jen na vás a vašem vkusu. Inspirujte se u nás a podívejte se na zajímavou bižuterii vhodnou nejen na léto. Tak ať to stojí za to!