Vsaďte na eleganci! Společenské psaníčko pozdvihne váš outfit na novou úroveň

Blíží se večer. Chystáte se do společnosti na prestižní akci, na kterou jste se těšila týdny. Krásné šaty, sladěné šperky, boty na podpatku,… dokonce jste si zašla kvůli tomuto speciálnímu večeru i ke kadeřnici. A najednou zjistíte, že jste zapomněla na jednu zdánlivě nedůležitou věc. Na společenské psaníčko. Ve skříni najdete velkou kabelku, kterou si berete každý den do práce, a oblíbený retro batůžek. Začnete panikařit a obvolávat všechny známé. Že se v tom poznáváte?

kabelka 2

Společenská psaníčka jsou mnohdy opomíjeným doplňkem. Přitom se jedná o prvek, který doladí celkový outfit, takže se z nudné myšky rázem stanete šik dámou, která ví, co jí sluší. A na detailech přece záleží nejvíc. Navíc do něj můžete schovat drobnosti, bez kterých se prostě neobejdete. A velkou výhodou je, že součástí většiny psaníček bývá i řetízek, takže ho můžete jednoduše nosit i přes rameno. Proč tedy nevybrat takové psaníčko, které vám nebude jen ležet ve skříni, ale opravdu ho využijete při každé větší události?

Vybírejte nejen srdcem

Ale teď vážně. Impulzivní nakupování si nechte na odpoledne v obchoďáku s kamarádkou. Konkrétně u společenských psaníček se na chvilku zastavte a odpovězte si na pár otázek.

  • Kam ho budu nosit?
  • Jaký mám styl?
  • Bude se mi hodit jen k těm červeným šatům, nebo ho dokážu sladit i s něčím jiným?
  • Jaký materiál preferuji?

psanicka1

Je to jen událost, nebo událost s velkým U?

Rande, večer v divadle, ples? Nebo něco důležitějšího, jako je třeba zásnubní večeře či promoce? Tenhle faktor vám může pomoci se v psaníčkách trochu zorientovat.

Chcete se odvázat a být královnou večera? K jednodušším šatům zvolte noblesní eleganci a vsaďte na kamínky. Rádi se držíte při zemi, ale přesto chcete zazářit? Klasické černé psaníčko se hodí téměř ke všemu, a navíc s ním naděláte parádu. Záleží tedy čistě na vašem vkusu, ale jak se říká, štěstí přeje připraveným.

Společenské psaníčko není žádná nuda

Máte svůj styl. A to je rozhodně dobře. Proč se nutit do třpytek, když preferujete raději něco střídmějšího? Na druhou stranu, zkusit se má přece všechno. Pokud máte chuť trochu experimentovat, zkuste se zamyslet nad materiálem společenského psaníčka. Co takhle vyzkoušet krajku? Nebo raději satén? Ať už jedno nebo druhé, neobvyklým psaníčkem krásně doplníte svou večerní róbu.

psanicka2

Vzhůru do víru společenského života

Takže dámy, už je vám vše jasné? Že chcete zkusit zazářit na té příští akci s novým psaníčkem? My jsme pro všemi deseti! Ať už je vám patnáct nebo třeba čtyřicet, u nás si vybere každá. Zkuste si udělat čas pro sebe a podívejte se na naši nabídku společenských psaníček. Je to přeci doplněk, který vám může dělat radost mnoho let. A můžete si být jisté, že psaníčka jen tak z módy nevyjdou. Jsou opravdu nadčasová. Už nám zbývá jen popřát, ať je váš večer nezapomenutelný.