Přivítejte jaro se vší parádou! Vyrazte do ulic se stylovým baretem

Konečně je tady! Po dlouhých studených večerech a sněhových vánicích pomalu začalo vystrkovat růžky. Přišlo nenápadně, tak jako vždycky. Že pořád nevíte? No přece jaro! A s ním i lehčí kabátky, tlusté šály pomalu měníme na šátky a s huňatou čepicí to už taky není úplně ono. Možná si říkáte, že je na čase pozměnit styl. Nebo zkrátka potřebujete do své jarní výbavy nějaký jedinečný módní kousek, který zaujme každého. Máme pro vás dobrou zprávu, přesně takový doplněk vám chceme představit, a to dámský baret.

Baret B

Barety už dávno nejsou výsadou vojáků. Přestože byly dlouhou dobu spojovány s politikou a řadou revolučních hnutí, od 60. let 20. století se zejména ve Francii staly opravdu populárním módním doplňkem, hlavně díky filmovým hvězdám, které si je braly na červený koberec. Dnes se s nimi můžete setkat téměř všude. Jsou elegantní, jednoduché a sluší každé ženě. Zkrátka značka ideál.

Letem světem za baretem

Proč jsou barety tak oblíbené?

Milují je ženy po celém světě. A my dobře víme proč. Baret totiž není jen nadčasovým doplňkem, ale je také mimořádně praktický. V čem jsou jeho největší plusy?

  • Je ideální na jaro: určitě to dobře znáte. Sice svítí sluníčko, ale teplota vám ještě nedovolí chodit venku bez čepice. Pokud chcete být za šik dámu, ideální jsou právě barety. Například si můžete vybrat baret z ovčí vlny, který spolehlivě nahradí čepici, ale zároveň vám v něm nebude horko.
  • Sluší všem tvarům obličeje: tohle vás jistě potěší. Klasický baret je natolik variabilní, že ho může nosit každá žena. Stačí ho dát lehce na stranu a rázem změníte proporce obličeje. Další den ho můžete dát více do čela a nechat si pro změnu rozpuštěné vlasy. Takže každý den můžete vypadat úplně jinak.
  • Dá se kombinovat se vším: můžete ho sladit se svým oblíbeným kabátkem, vyzkoušet neotřelou kombinaci s koženou bundou nebo vsadit na pánský styl. Baret se hodí téměř ke všemu. Nemusíte zanevřít ani na sportovní styl. K outdoorové bundě bychom ho úplně nedoporučili, ale co zkusit kombinaci s elegantnějším vrškem a bílými teniskami? Přidejte k tomu zářivý červený baret a sebevědomě vyrazte do ulic!

7046-1_081070-fanky-vlnena-cepice-seda

Vybírejte, ale přemýšlejte!

Pokud jste si jistí, že si baret opravdu chcete koupit, zkuste se ještě zamyslet nad jednou důležitou věcí – nad barvou. Barva módního doplňku může být dobrý sluha, ale zlý pán. Ze všeho nejdříve popřemýšlejte, jestli vám bude zvolený baret ladit s oblečením. Máte pocit, že ten cihlově červený baret využijete jen k jednomu kabátku? Možná si raději vyberte nějakou neutrální barvu, což může být černá, bílá, šedá nebo béžová. Případně můžete zakoupit více barevných variant.

Dalším bodem, který je třeba vzít v úvahu, je váš odstín pleti. Jste spíše zimní typ? V tom případě s klidným svědomím zvolte výraznější barvu, jakou je třeba tmavě růžová. Zrzkám budou slušet odstíny zelené a pro světlé typy jsou tu jemnější barvy, jakou je světle modrá nebo lososová.

baret2

Vykročte ven s francouzským šarmem

Vybrat baret nemusí být vůbec těžké. Tak jako u všech doplňků je důležité, abyste se s ním cítila dobře. Když zvolíte vhodnou barvu, správný materiál a naučíte se ho kombinovat s dalším oblečením, stane se z něj oblíbený kousek, který vám bude závidět nejedna kamarádka.

U nás najdete mnoho barevných variací. Ať už milujete výrazné nebo tlumené barvy, jistě najdete ten pravý baret pro vás. Přesvědčte se o tom a prohlédněte si naši nabídku. A možná že v příštích dnech budete baret hrdě nosit. Tak ať to stojí za to!